Per label
Arthaus Musik
Arthaus Musik is het toonaangevende DVD label voor klassieke muziek. De catalogus bestaat uit gevierde operaproducties, concerten, balletten en muziekdocumentaires. Daarnaast is er ook ruimte voor jazzrepertoire. Hoofdmoot van het aanbod is opera, met daarin aandacht voor de bekende, maar ook minder bekende werken.
Bongiovanni
Het label Bongiovanni omvat opnames op CD en DVD van zeldzame uitvoeringen van muziekstukken.
CMajor
C Major Entertainment is een nieuw DVD label met bijzondere producties.Deze producties komen o.a. van Unitel. C&S Entertainment zal 29 oktober 2009 de eerste serie DVD's in Nederland uitbrengen.
EPC
Vanaf 22 februari 2012 distribueert C&S Entertainment het Britse label EPC. Het label omvat DVD/Blu-Ray/CD producties van o.a. Teatro Real en Opera Australia.
Nightingale Classics
Per 15 December 2010 zal C&S Entertainment het CD label Nightingale Classics uitgeven in de Benelux. Het Zwitserse label omvat een collectie van uitgaves van Edita Gruberova.

Zie ook http://www.nightingaleclassics.com
Éditions à Voir
Éditions à Voir.
TDK
Het TDK label is leverbaar door C&S Entertainment vanaf 23 september 2008.
De Arthaus Kunst DVD catalogus omvat op dit moment een collectie van zo'n 34 titels. Het worden er uiteindelijk zo'n 50 stuks. Prachtige documentaires met daarop vele foto's van de kunstwerken van grote kunstenaars zoals Vermeer, Van Gogh, Picasso, Helmut Newton, etc