Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/censent/public_html/details.php on line 115
Klemperer:Long Journey Through His Times, DVD/CD
Klemperer:Long Journey Through His Times, DVD/CD
Release datum:
06-12-2016
Label:
Arthaus Musik
Omschrijving:
Special Edition
Art.nr.:
109289
Discs:
1
Inhoud:
Deze editie bestaat uit 2 DVD's en 2 CD's.

Otto Klemperer was ongetwijfeld een van de belangrijkste en de meeste invloedrijke dirigent van de 20e eeuw. Zijn interpretaties van Gustav Mahler, Richard Wagner, Ludwig van Beethoven en Johannes Brahms behoren nog steeds tot de standaard voor alle generaties van dirigenten.

In Philo Bregstein's film Otto Klemperer'S LONG JOURNEY Through His Times - gerestaureerd, opnieuw bewerkt en tenslotte na 20 jaar weer beschikbaar - kunt u Klemperer's reis volgen van Duitsland naar de Verenigde Staten, terug naar Hongarije en ten slotte naar Londen. Prachtig gedocumenteerd met veel details en archiefmateriaal. Deze film is uniek!

Klemperer The Last Concert toont exclusief film materiaal van de repetities en zijn "laatste" concert op 26 september 1971 in Londen, in een documentaire die de muzikale erfenis van Klemperer op film kan worden genoemd.

In het met meer dan 250 pagina’s tellende boek informatie over de ontstaansgeschiedenis van deze films, met inleidingen samengesteld door de regisseur en zijn team. Verder speciale uitleg door gerenommeerde musicologen en een verzameling van zeldzame foto’s.
Barcode:
4058407092896
Video: